© Baykuş Haber

Isparta’da kazada ölen astsubay, Kahramanmaraş’ta toprağa verildi

Ömer KOÇ/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- ISPARTA’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Astsubay Ahmet Zübeyir Taş (29), memleketi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde toprağa verildi. Kazada ağır yaralanan eşi Aslı Taş’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde toprağa verilen Astsubay Ahmet Zübeyir Taş'ın cenazesi, acı bir kaza sonucu hayatını kaybetmişti. Isparta'da meydana gelen trafik kazasında vefat eden Astsubay'ın cenazesi memleketi olan Elbistan ilçesinde defnedildi. Kazada ağır yaralanan eşi Aslı Taş'ın ise hala hayati tehlikesinin sürdüğü belirtiliyor.

Trafik kazası dün gece İstanbul Caddesi'nde meydana gelmişti. Kazada yönetimindeki otomobilin refüjdeki ağaca çarpması sonucu hayatını kaybeden Astsubay Ahmet Zübeyir Taş, Elbistan'da Gariplik Camii'nde askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine ailesi, askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Elbistan İlçe Müftüsü tarafından kılınan cenaze namazının ardından Astsubay Ahmet Zübeyir Taş, gözyaşları içinde Gariplik Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kazada ağır yaralanan eşi Aslı Taş ise Isparta Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınmış durumda ve hayati tehlikesi sürüyor. Kazada yaşanan bu acı kayıp, ailesi ve yakınları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER