© Baykuş Haber

Ispartada kontrolden çıkan araç ağaca çarptı: 1i ağır 2 yaralı

ISPARTA’DA SEYİR HALİNDEYKEN KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL ORTA REFÜJDE BULUNAN AĞACA ÇARPTI. 1’İ AĞIR 2 KİŞİ YARALANDI.

Isparta şehrinde yaşanan trafik kazasında, seyir halindeki bir otomobilin kontrolünü kaybetmesi sonucu orta refüjdeki bir ağaca çarpması sonucu 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Merkeze bağlı İstanbul Caddesi üzerinde gerçekleşti. İddialara göre, şehir merkezinden Süleyman Demirel Üniversitesi istikametine seyir halinde olan A.Z.T. yönetimindeki 32 ACY 761 plakalı Opel marka otomobil, yol kenarındaki su birikintisine girdikten sonra kontrolünü kaybetti. Araç, orta refüjde bulunan bir ağaca çarparak ciddi hasar aldı.

Çevre sakinlerinin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine, olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda araçtan sıkışmış halde bulunan A.Z.T. ve yolcu arkadaşı, sağlık ekipleri tarafından olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye götürüldü.

Hastaneye nakledilen yaralılardan A.Z.T.'nin durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, kaza sonucunda otomobilin camının çam ağacına asılı kaldığı göze çarptı. Trafik kazası, sürücülerin dikkatli olma ve trafik kurallarına uyma önemini bir kez daha vurguluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER