© Baykuş Haber

İspirde altyapı çöktü, iş yerlerini su bastı

ERZURUM’UN İSPİR İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞMUR SELE NEDEN OLDU, ÇOK SAYIDA İŞYERİ SULAN ALTINDA KALDI. İSPİR BELEDİYESİNİN ALT YAPI ÇALIŞMALARINDA YETERSİZ KALMASI VATANDAŞI ZOR DURUMDA BIRAKTI.

İspir ilçesinde etkili olan sağanak yağmur, sele neden oldu ve birçok iş yeri sular altında kaldı. İspir Belediyesi'nin altyapı çalışmalarının yetersiz olması, vatandaşları zor durumda bıraktı. Dün akşam saatlerinden itibaren başlayan ve gece boyunca devam eden sağanak yağmur, su baskınlarına yol açtı. İlçe merkezinde birçok iş yeri su altında kaldı.

Sabah iş yerlerini su altında bulan esnaf büyük bir şok yaşadı. "Sabah bu manzarayla karşılaştım, iş yerimiz sular altında kaldı, sürekli aynı sorunları yaşıyoruz" diyen esnaf, daha önce sürekli uyarılarda bulunmalarına rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını ifade etti. Mağduriyetlerinin giderilmesini isteyen esnaf, yetkililerin acil önlem almasını talep etti.

Ayrıca, yerel yöneticilere tepki gösteren esnaf, "Çevre düzenlemesi ve altyapı eksikliği nedeniyle belirli bölgelerde rögarların temizlenmediğini, şehir içindeki asfalt çalışmaları sırasında rögarların kapatıldığını ve bu nedenle sürekli benzer sorunları yaşadıklarını" belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER