© Baykuş Haber

İstanbul Şampiyonasında yıldızlar sahne alacak

TÜRKİYE AMATÖR SPOR KULÜPLERİ KONFEDERASYONU GENEL BAŞKANI VE TFF İCRA VE YÖNETİM KURULU ÜYESİ ALİ DÜŞMEZ’İN ÖNCÜLÜĞÜNDE CUMA GÜNÜ İSTANBUL ŞAMPİYONLUK MÜSABAKASI ÖNCESİ BİR GÖSTERİ MAÇI DÜZENLENECEK. GÖSTERİ MAÇINA ROBERT PİRES, CHRİSTİAN KAREMBEU, ABOU DİABY, PHİLİPPE CHRİSTANVAL VE SİDNEY GOVOU GİBİ İSİMLER KATILACAK.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve aynı zamanda TFF İcra ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez liderliğinde, yarın İstanbul Şampiyonluk müsabakası öncesi unutulmaz bir gösteri maçı gerçekleştirilecek. Bu özel gösteri maçında, futbolun efsane isimleri sahaya çıkacak.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu, yarın saat 14.15'te Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda, her yıl İstanbul'un sezon şampiyonunu belirlediği İstanbul Şampiyonluk müsabakası öncesinde "Europe Football" platformunun katkılarıyla heyecan verici bir gösteri maçına ev sahipliği yapacak. Bu özel organizasyon, Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Omuz Omuza" kampanyasına, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun destekleriyle düzenleniyor.

Gösteri maçına, Fransız Milli Takımı'nın ve dünya futbolunun önde gelen kulüplerinden Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Barcelona ve PSG'nin efsane oyuncuları da katılacak. Bu unutulmaz etkinlik, futbolseverlere keyif dolu anlar yaşatmayı hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER