© Baykuş Haber

İstanbulda 18 iş yerini soyan hırsız kamerada

HIRSIZLIK ANLARI KAMERALARA YANSIDI

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ve şehir dışında bir dizi hırsızlık olayına karışan suç makinesi, tornavida ve demir kesme aleti kullanarak toplam 18 iş yerini soymuştu. Ancak Üsküdar'da bir iş yerine giriş yaparken, Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından suçüstü yakalandı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansırken, zanlı adliyeye sevk edildi ve nihayet tutuklandı.

İstanbul'un farklı bölgelerinde gerçekleşen hırsızlık olaylarına karşı Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri harekete geçti. Polisler, güvenlik kameralarını inceleyerek suçlunun Yılmaz A. (31) olduğunu ve bir dizi suç kaydının bulunduğunu tespit etti. Zanlının Üsküdar'da olduğu bilgisi üzerine polis baskın düzenledi ve suç makinesini yakaladı.

Yapılan aramada zanlının üzerinden 2 adet tornavida ve 1 adet kesme aleti bulundu. Yakalanan suç makinesi Yılmaz A., hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Burada ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı, işlediği 6 ayrı "iş yeri ve kurumdan hırsızlık" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER