© Baykuş Haber

İstanbulda av tüfekli dehşet: Eşi, kayınvalidesi ve kendini öldürdü

İSTANBUL’DA AV TÜFEKLİ DEHŞET: EŞİ, KAYINVALİDESİ VE KENDİNİ ÖLDÜRDÜ

İstinye'de korkunç bir olay yaşandı. Erdal Şahin (46), akşam saatlerinde evde eşi Nazlı Şahin (39) ve kayınvalidesi Salime Şahin (57) ile yaşadığı tartışmanın ardından cinnet getirdi. Olayın büyümesi üzerine Erdal Şahin, eline geçirdiği av tüfeğiyle önce eşini, ardından da kayınvalidesini vurarak öldürdü. Şahıs, bu korkunç eyleminin ardından aynı tüfeği çenesine dayayarak intihar etti.

Olay, Sarıyer İstinye'deki bir sitede saat 19.00 sularında meydana geldi. Erdal Şahin'in kardeşi Murat Y., eve geldiğinde zilin yanıt vermemesi ve içeriden ses gelmemesi nedeniyle endişelendi. Kapının açılmaması üzerine pencereden içeri giren Murat Y., olayın dehşet verici manzarasını gördü. Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, üç kişinin de yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri, uzun süre boyunca olay yerinde çalışma yaptı.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın ardından bulunan pompalı tüfek ve kovanlar, delil torbasına konuldu. Cenazeler ise Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Sarıyer Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada ise olayla ilgili şu bilgilere yer verildi: "İlçemiz Pınar Mahallesi'nde bugün saat 19.00 sıralarında intihar konusuyla ilgili gelen ihbar üzerine olay yerine güvenlik görevlileri ve sağlık ekipleri sevk edilmiştir. Olay yerinde yapılan ilk incelemede E.Ş., eşi N.Ş. ile kayınvalidesi S.Ş. isimli şahısların hayatlarını kaybettikleri ve E.Ş. isimli şahsın yanında bir adet tüfek olduğu görülmüştür. Edinilen ilk bilgilere göre E.Ş. ve N.Ş. isimli şahıslar arasında tartışma meydana geldiği, E.Ş. isimli şahsın yaşanan tartışmanın devamında önce kayınvalidesini, ardından eşini tüfek ile vurduktan sonra olay yerinde intihar ettiği anlaşılmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER