© Baykuş Haber

İstanbulda bayramın son günü plajlar doldu taştı

İSTANBUL'DA BAYRAMIN SON GÜNÜNDE SICAK HAVA ETKİSİNİ İYİCE ARTIRINCA VATANDAŞLAR SOLUĞU PLAJLARDA ALDI. KÜÇÜKÇEKMECE'DEKİ MENEKŞE HALK PLAJI'NDAKİ YOĞUNLUK HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ.

İstanbul'da Kurban Bayramı'nın son günü sıcak hava etkisi arttığında, vatandaşlar plajlara akın etti. Özellikle Küçükçekmece'deki Menekşe Halk Plajı, yoğun ilgi gören plajlardan biriydi. Plajdaki kalabalık, dron ile havadan görüntülendi.

Menekşe Halk Plajı'na sabahın erken saatlerinde geldiğini belirten Ethem Kalpakçıoğlu, "Denizde yosunlar haricinde her şey mükemmel. Su ve hava sıcaklığı çok güzel. Sabah saat 8'de geldim, önce Yeşilköy Plajı'na gittim, ama orası çok kalabalıktı. Sonra buraya geldim, burası temiz ve sakin. Akşam saatlerine kadar burada vakit geçireceğim. Yarın dinlenmeye ayıracağım, çünkü Pazartesi günü iş var" dedi.

Erken saatte geldiğini ifade eden Mehmet Sezgin ise "Sabah erken saatlerde geldim, ancak denizde çok fazla yosun var. Birazdan eve döneceğim, çünkü Pazartesi günü işe gitmem gerekiyor ve dinlenmeye ihtiyacım var" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER