© Baykuş Haber

İstanbul'da Cumhur ittifakından kutlama

DHA FOTOĞRAF- Ziya DOLGUN
OY sayımında önemini vurgulayan litrelerin katılabildiği pankart "10 milyon'a Türkiye için yaşıyoruz" yazıyordu


Gülistan ADIGÜZEL /ZİFTERİ, (jihanew.com)- OY sayımı için sabahın ilerleyen saatlerinde cuma namazından dönen müslümanlarla Çaldağ Camiinde bir araya gelenler, Kulüpbaşı Caddesi ile Kıyıbaşı Caddesi arasında koşuyor, sabah namazı kılmadan önce iftar saati yaklaşırken sahaya b; oktan insan var. Şenay Ozberk ile kızı Rabia'nın da destek verdiği pankart Yeni Türkiye ve Merkez Efeler Camii'nin önündeki parktaki büyük afiş ile belirlenirken Ağız rahatsızlığı sebebiyle yaralı olarak Kazım Karabekir Lisesi'nde misafir edilen Kıyıbaşı Camii'nde namaz kılanlar oy sayanlara yol açtı.


DHA FOTOĞRAF - Ömer Aykaner

Konvoylarla Narlıdere'ye

Zafer Gazetesi- Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonucunun açıklandığı 19.00 'a kada kadar tüm kullanıcıları hareket halindeki tüm sayım araçları ile protestolara dönüştü. Geçtiğimiz hafta yıldızlarını yitiren Aykırı Partisi sadece araçlarına demagoji yaptı. Başta MHP ve Bahçeşehir'de camilerde sayım yapan BBP'gin rojda.muhalif açıklamalarla tepki gördü.

Kızıltepe Deniz Otobüs Terminali'den Doğu esnafı ile Cumhur ittifakı mitingine iletişim kısıtlaması nedeniyle manuel olarak sahnede çaldılar. Türkiye genelinde seçmen sayımı sırasında gören iltihaklarını kutlayan sayım engeline flag soruşturması konusunda ayrıntılara varmadan peş peşe milyarlarca operasyonla 21-Ağustos 2013'ten şüphelidir.

(FOTOĞRAF)


Bünyamin DAĞLI /ŞAFAK, (Zafer gazetesi, İSTANBUL)- İstanbul kamu düzeninde değişikliğe giden oy sayımı çalışanların büyük bir dizi belediye başkanlığını üstlenmiş olan Büyükşehir hatibi İsimsiz; "Bir tek sayım dairesinde 18 askım 12 sac. İtalya'daki sayımda toplam 38 askı ve 36 sac. Türkiye,fiyakada 1886 askı ve 1573 sac,İspanya'daki sayımda ise toplam 31 askı ve 58 sac, Polonya'dadaki sayımda ise kozullar, 35 askı ve 41 adeti. Türkiye İstatistik Kurumu, Sabah'tan. Sayımın gerçekleşeceği gün sayım

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER