© Baykuş Haber

İstanbulda engelli oyuncu Ümit Odacının yaşadığı kaza kamerada

KAĞITHANE’DE ENGELLİ OYUNCU ÜMİT ODACI, ENGELLİ ARACININ FRENLERİNİN TUTMASI SONUCU PARK HALİNDEKİ BİR ARACA ÇARPTI. KAZA ANI KAMERALARA YANSIRKEN, KAZAYI MADDİ HASARLA ATLATAN GENÇ İHMAL NEDENİYLE ŞİKAYETÇİ OLACAĞINI SÖYLEDİ.

Kağıthane ilçesinde, engelli oyuncu Ümit Odacı, engelli aracının frenlerinin tutmaması sonucu park halindeki bir araca çarptı. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, her iki araçta maddi hasar meydana geldi. Genç oyuncu, kaza sonrası ihmal nedeniyle şikayetçi olacağını belirtti.

Olay, Kağıthane Sultanselim Mahallesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü saat 13.40 sularında gerçekleşti. Engelli aracıyla sokakta seyir halinde olan 26 yaşındaki engelli oyuncu Ümit Odacı, aracının frenlerinin tutmaması sonucu park halindeki bir araca arkadan çarptı. Kazayı gösteren güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Kazanın hemen ardından aracının sahibi, Odacı'nın sağlık durumunu sordu. Neyse ki kazada yaralanma olmadı ve taraflar anlaşarak olay yerini terk ettiler.

Ümit Odacı, olayla ilgili olarak "Ben bayramdan önce motorumu tamire götürmüştüm. Fren telimin kurtulduğu yeri tekrar yapmışlardı. Ardından frenimin yüzde 60 oranında tutmadığını söyledim. Bayramdan sonra gelmem gerektiğini ve tekrar bakacaklarını söylediler. Pazartesi günü motorumu götürdüm. 2 saat bekledim. Tekrar bakıldığında abiye, ‘Tekrar frenler tutmamazlık yapmaz değil mi?’ diye sordum. Bana sıkıntı olmayacağını ve rahat olmam gerektiğini söyledi. Sonrasında evime giderken frenim birden boşaldı, fren teli koptu. Telin kopmasıyla ben yokuş aşağı gidiyordum. O yüzden bir yere vurmak zorundaydım. Komşunun aracına vurarak durabildim. Göz altımda çizik oluştu. Beni Allah korudu. Ben bu durumdan şikayetçiyim. Ortada bir ihmal var. En ciddi şekilde şikayetimi her yere dile getireceğim” dedi.

Ümit Odacı'nın yaşadığı bu olay, araç bakımının önemini bir kez daha vurguluyor ve ihmalin ciddi sonuçlara yol açabileceğini gösteriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER