© Baykuş Haber

İstanbulda hasmı sanıp yanlış kişiyi öldürmüşlerdi: Adım adım izlenip yakalandılar

MOTOSİKLETLİ 2 SALDIRGAN YAKALANDI.

Beyoğlu'nda, uyuşturucu almaya gitmek üzere oldukları iddia edilen iki motosikletli saldırgan, yanlışlıkla bir kahvehaneyi tarayarak emekli Mehmet İlhan Ergün'ü öldürmüş ve Cüneyt Yılmaz'ı yaralamışlardı. Ancak polis, bu iki saldırganı yakalamayı başardı.

Olay, Beyoğlu Ömer Hayyam Caddesi'nde 6 Haziran'da saat 14.00 sıralarında meydana gelmişti. İddiaya göre plakası olmayan bir motosikletle gelen kasklı iki saldırgan, kahvehaneye ateş açarak saldırıyı gerçekleştirmişlerdi. Bu saldırı sonucu emekli Mehmet İlhan Ergün hayatını kaybederken, Cüneyt Yılmaz yaralanmıştı. Ancak detaylı soruşturmada, saldırganların gerçek hedefin Cüneyt Yılmaz olduğu ve Mehmet İlhan Ergün'ün yanlışlıkla vurulduğu ortaya çıkmıştı.

Polis, olayın ardından güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Yaklaşık 600 kamera görüntüsünü inceledikten sonra, şüphelilerin izini Küçükçekmece'ye kadar sürdü. Kimlikleri tespit edilen şüpheliler C.C.C. (23) ve M.F.D. (24) gözaltına alındı.

Şüpheliler, polis tarafından sorgulandıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlandı. Ardından adliyeye sevk edildiler. Şüpheliler, olay anında panikleyip ateş ettiklerini, aslında uyuşturucu almaya gitmek üzere geldiklerini ifade ettiler. Bu gelişmelerle birlikte polis, olayın aydınlatılmasında önemli bir adım atmış oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER