© Baykuş Haber

İstanbul’da kalanlar piknik alanlarına akın etti

Gökçe KARAKÖSE, Özgür KUMANOVALI / İSTANBUL, (DHA)-KURBAN Bayramı tatilinde İstanbul’da kalanlar Belgrad Ormanı’na akın etti. Çocuklar oyun parkında eğlenirken büyükler ise mangalın başındaydı. Belgrad Ormanı’nın girişinde ise trafik yoğunluğu yaşandı.

Kurban Bayramı tatili sırasında İstanbul'da kalanlar, Doğa Koruma ve Milli Parklar 1. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Belgrad Ormanı'na akın etti. İlk günün telaşını geride bırakan ziyaretçiler, ormanda piknik yaparak ve mangal yakarak bayramın tadını çıkardılar. Belgrad Ormanı içinde bulunan Neşet Suyu Tabiat Parkı'nda birçok insan, kurbanlık etleriyle mangal yakarak keyifli vakit geçirdi. Ancak, tabiat parkının girişinde trafik yoğunluğu yaşandı.

Piknik yapanlardan Serkan Metin, ailesiyle geldiklerini belirterek, iş yoğunluğundan bir mola vermek istediklerini söyledi. İstanbul'un doğasının tadını çıkardıklarını ve şehrin boşaldığını ifade etti.

Mahmut Derebaşı ise ailesiyle mangal yapmaya geldiklerini dile getirerek, İstanbul'un bayramın ikinci gününde daha sakin olduğunu vurguladı.

Kenan Karakoç, Belgrad Ormanı'nın bayram tatili için ideal bir yer olduğunu belirterek, burada ailesiyle vakit geçirdiklerini ve etlerini pişirdiklerini söyledi. İstanbul'da bayram tatilinin keyifli geçtiğini ifade etti.

Kurban Bayramı'nda İstanbul'un sakin olduğunu ve doğanın tadını çıkaranların olduğunu belirten ziyaretçiler, bu tatilin İstanbul'da geçirilmesinin güzel bir seçenek olduğunu dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER