© Baykuş Haber

İstanbulda kuaföre molotoflu saldırı kamerada

İSTANBUL BAYRAMPAŞA’DA KİMLİĞİ BELİRSİZ 2 ŞÜPHELİ, BİR KUAFÖRÜN CAMINI KIRDIKTAN SONRA İÇERİYE MOLOTOF KOKTEYLİ ATARAK KAYIPLARA KARIŞTI. MOLOTOFLU SALDIRI, GÜVENLİK KAMERALARINA SANİYE SANİYE YANSIDI.

Bayrampaşa'da yaşanan olay, kimliği belirsiz iki şüphelinin, bir kuaförün camını kırmadan önce içeriye molotofkokteyli attığı anları gösteren güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Bayrampaşa Orta Mahalle'de geçen 30 Haziran'da saat 04.20 civarında meydana geldi. İddialara göre, kimliği belirsiz iki kişi, bir süre boyunca kuaförün bulunduğu sokağın yakınında bekledi. Daha sonra şüphelilerden biri, kuaförün camını kırmak için içerisinde sert bir cisim bulunan bir poşet kullanarak hareket etti. Diğer şahıs ise molotofkokteyli alarak kırılan camdan içeri attı.

Bu saldırının ardından, dükkanda yangın çıktı ve olay yerine hem polis hem de itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye müdahalesi ile hızla kontrol altına alındı. Polis ekipleri, şüphelileri tespit etmek ve yakalamak için çalışmalara başladı. İlk bilgilere göre, olayın terörle ilgili olmadığı belirlendi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, iki şüphelinin dükkanın önüne geldiği ve saldırıyı gerçekleştirdiği açıkça görülüyor. Ancak neden böyle bir saldırıda bulunduklarına dair net bir bilgi yok. Mağaza sahibi Sefa Gürocak, olayın ardından, "Herhangi bir husumetleri yok. İçeriyi hemen söndürdüler. Maddi olarak hasarları var." şeklinde açıklamalarda bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER