© Baykuş Haber

İstanbulda lüks otomobillerden konsol çalan şüpheli yakayı ele verdi

Tuzla, Pendik, Kartal ve Maltepe ilçelerinde meydana gelen 5 ayrı BMW otomobilden konsol hırsızlığı olaylarının şüphelisi, polis ekipleri tarafından yakalandı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık anları da incelemeye alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği, 2 olayın Tuzla, birinin Pendik, birinin Kartal ve birinin de Maltepe ilçesinde gerçekleştiği bu beş farklı BMW otomobilden konsol çalınması olaylarının peşine düştü. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda, hırsızlık olaylarının faili olduğu tespit edilen şüphelilerden biri olan Arifcan G. (21), 5 Haziran Pazartesi günü Maltepe ilçesinde polis tarafından yakalandı. Şüphelinin, daha önce toplamda 15 suç kaydının olduğu belirlendi ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise motosikletle gelen iki şüphelinin otomobillerin yanına yaklaştığı, birinin aracın içine girdiği, diğerinin ise dışarıda beklediği görülüyor. İçerideki şüpheli, araçtan konsolu çaldıktan sonra hızla motosiklete dönüp olay yerinden kaçıyorlar. Polis, bu güvenlik kamera görüntülerini de inceleyerek olayın aydınlatılmasına katkı sağladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER