© Baykuş Haber

İstanbulda polis ile şüpheli kovalamacası kameraya yansıdı: Direndiği polisin parmağını çatlattı

İSTANBUL ÇAĞLAYAN’DA POLİS EKİPLERİNİ GÖRÜNCE KAÇMAYA ÇALIŞAN BİR ŞÜPHELİ, SEYİR HALİNDEKİ MOTOSİKLETLİYİ İTEREK KAZA YAPMASINA NEDEN OLDU. KOVALAMACA SONUCU YAKALANAN ŞAHIS, DİRENDİĞİ ESNADA POLİS MEMURUNUN PARMAĞINI ÇATLATTI. YAŞANANLAR KAMERALARA YANSIRKEN, GÖZALTINA ALINAN ŞAHIS EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ.

İstanbul Çağlayan semtinde, polis ekiplerini görünce kaçmaya çalışan bir şüpheli, seyir halindeki bir motosiklet sürücüsüne çarparak bir kaza meydana getirdi. Bu olay sonucunda yaşanan kovalamaca sonucu şüpheli yakalandı, ancak direndiği sırada bir polis memurunun parmağını çatlattı.

Kağıthane Çağlayan bölgesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, semtte devriye atan polis memurları Abdurrahman A. (26) adlı şüpheliyi gördüklerinde kaçmaya başladı. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için aramalara başladılar. Bir süre sonra polis, tekrar Abdurrahman A.'yı buldu, ancak tekrar kaçmaya çalışan şahıs, seyir halinde olan Erdoğan A. yönetimindeki 34 CHR 167 plakalı motosiklete çarptı. Kontrolden çıkan motosiklet daha sonra park halindeki 34 HN 8213 plakalı hafif ticari araca çarptı. Motosiklet sürücüsü yara almadı, ancak arkadaki yolcu olan Fatih D. yere düşerek hem başından hem de kolundan yaralandı.

Yaşanan kovalamaca sonucunda kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli gözaltına alınacağı sırada direnmeye çalıştı ve polis memuruna yumruk atmaya kalkıştı. Bu sırada diğer polis memurunun baş parmağını çatlattı. Güçlükle etkisiz hale getirilen şüpheli gözaltına alındı ve polis otosuna konuldu. Düşerek yaralanan Fatih D. için ise olay yerine sağlık ekibi çağrıldı, genç adamın tedavisi olay yerinde yapıldı ve taburcu edildi.

Şüpheli, motosiklete zarar verdiği Erdoğan A.'ya 2.000 TL ödeme yaparken, Rahmatullah U.'ya da zararları karşılayarak 5.000 TL verdi. Bu ödemelerin ardından iki vatandaş şikayetlerini geri çekti. Abdurrahman A., emniyete götürüldü ve ifadesi alındıktan sonra "görevli memura mukavemet" ve "yaralanmalı kazaya sebebiyet verme" suçlarından adli işlem yapıldı. Savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER