© Baykuş Haber

İstanbulda silahlı kavgada yoldan geçen çocuk kurşunun hedefi oldu

Dün İstanbul'un Zafer Mahallesi'nde yaşanan olayda, bir motosiklet sürücüsü ile okul servisi şoförü arasında başlayan tartışma sonucunda, motosikletli şahıs belinden çıkardığı tabanca ile 3 el ateş etti. Bu anlar güvenlik kamerasına yansırken, maalesef kurşunlardan biri 11 yaşındaki Umut Barış Tuncel adlı çocuğa isabet etti. Kör kurşunun hedefi olan çocuk, acı içinde kaldı.

Olay, dün saat 16.15 civarında meydana geldi. İddialara göre, sokak üzerinde seyir halinde olan servis aracı sürücüsü ile motosikletli bir kişi arasında sözlü tartışma başladı. Tartışma sırasında motosikletli şahıs belinden çıkardığı silahı servis aracına doğrultarak 3 el ateş etti. Kurşunlardan ikisi servis aracına isabet ederek camları kırdı. Ancak bir kurşun, olay yerinden uzakta yol kenarında yürüyen 11 yaşındaki Umut Barış Tuncel'in karın bölgesine isabet etti. Kimliği belirsiz motosikletli, olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Yaralanan Umut Barış Tuncel, acı içinde yardım beklerken çevredeki vatandaşlar tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Ardından ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürüldü. Emniyet güçleri, olayın şüphelisini yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

O anlar, olayın yaşandığı bölgedeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Yaralanan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayın ardından bölgedeki inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürdü. Olayın faili hakkında henüz bilgi bulunmuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER