© Baykuş Haber

İstanbulda sokağa girmeye çalışan araç 1i çocuk 3 kişiyi altına alarak ezdi: O anlar kamerada

YAŞANAN FECİ KAZA ANI ÇEVREDEKİ BİR BİNANIN GÜVENLİK KAMERASIYLA KAYDEDİLDİ

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde dün saat 19.00 sıralarında meydana gelen dehşet verici bir kaza, güvenlik kameralarına yansıdı. Olayda, hızla sokağa giren bir araç sürücüsü, sokakta yürüyen Aygül İ. ve oğlu İsa İ. ile ev sahibi Menzure K.'yi ezdi. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırılırken, yaşananlar kameralara anbean yansıdı.

Olay, Esenyurt Şehitler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Aygül İ. ve oğlu İsa İ. ile ev sahibi Menzure K. sokakta yürüyüş yapıyordu. Bu sırada hızla sokağa giren hafif ticari araç, yayaları altına alarak ezdi. Araç sürücüsü, yayalara çarptıktan sonra park halindeki başka bir araca çarpıp durabildi. Kazanın ardından araçtan inen sürücü, ezip kaçtığı yayaları görünce büyük bir şok yaşadı. Kısa sürede olay yerine gelen vatandaşlar da etrafı sardı.

Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan 3 kişi, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Menzure K. ve İsa İ.'nin hayati tehlikesi bulunmazken, Aygül İ.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Olayın şok edici anları ise çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, sokakta yürüyen 3 kişinin hızla gelen aracın altında kalışı, aracın park halindeki bir otomobile çarpması ve sürücü ile çevredeki vatandaşların yaşadığı dehşet ve panik anları açıkça görülüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER