© Baykuş Haber

İstanbul’da trafikte yaşanan kavgalar kamerada

Emre KURT/İSTANBUL,(DHA) BEYOĞLU ve Kağıthane’de yaşanan iki ayrı trafik kavgası cep telefonu kameralarına yansıdı. Beyoğlu’nda 3 kişi, trafikte tartıştıkları kişiyi darbedip aracının camını kırdı.

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde meydana gelen iki ayrı trafik kavgası, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. Beyoğlu'nda yaşanan olayda, üç kişi, trafikteki anlaşmazlık sonucu bir sürücüyü darp edip aracının camını kırdı.

Piyalepaşa Bulvarı'nda yaşanan trafik kavgasının görüntüleri, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Üç kişi, bilinmeyen bir nedenden dolayı trafikteki diğer sürücü ile tartışmaya başladı ve sonrasında ona saldırdılar. Darp edilen kişiye yardım etmeye çalışan bir arkadaşlarına da saldıran bu grup, sonunda aracın camını kamp sandalyesi ile kırdı. Saldırganlar daha sonra olay yerinden uzaklaştılar.

Diğer bir olay ise Kağıthane Ferman Caddesi'nde meydana geldi ve yol çalışması yapan bir işçi ile bir sürücü arasında yaşandı. İşçi ile sürücü arasındaki tartışma aniden şiddetli bir kavgaya dönüştü. Kavgayı gören minibüsteki bir kadın, çocuk ve çevredekiler, tarafları ayırarak uzaklaştırdılar. Çevredekiler işçiyi sakinleştirmeye çalışırken, minibüsün sürücüsü aracına binerek olay yerinden ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER