© Baykuş Haber

İstanbulda yanlış zil dehşeti: Zili karıştırınca bıçaklanıp silahla vuruldu

ŞİŞLİ KURTULUŞ’TA YABANCI UYRUKLU BİR GENÇ, ARKADAŞININ EVİNDE UNUTTUĞU CEP TELEFONUNU ALMAK İÇİN GELDİĞİ BİNADA YANLIŞ ZİLE BASINCA DEHŞETİ YAŞADI. EVDEN ÇIKAN İKİ ŞAHIS CÜZDANINI GASP ETMEK İÇİN GENCİN ÜSTÜNE ATLADI ANCAK DİRENİNCE ÖNCE BIÇAKLANDI ARDINDAN DA SİLAHLA BACAĞINDAN VURULDU. GENCİN HASTANEYE KALDIRILDIĞI OLAYLA İLGİLİ ŞİŞLİ POLİSİ 2 ŞÜPHELİYİ GÖZALTINA ALDI.

Şişli Kurtuluş'ta yaşanan üzücü bir olayda, yabancı uyruklu bir genç, cep telefonunu almaya geldiği binada yaşadığı yanlışlık sonucu ciddi bir saldırıya uğradı. Genç, yanlış zili çalınca iki kişi tarafından gasp girişimine maruz kaldı.

Olay, dün saat 13.00 sıralarında Şişli Kurtuluş'ta gerçekleşti. Kamerun uyruklu N.T.C. (24), cep telefonunu unuttuğu için arkadaşının yaşadığı binaya gitmeye karar verdi. Ancak yanlışlıkla komşusunun ziline bastı. Bu hatadan sonra binadan iki kişi çıktı ve N.T.C.'nin cüzdanını almak için saldırdılar.

Saldırganlar, gasp girişiminde bulunmaya çalıştılar, ancak genç direnince biri bıçakla, diğeri ise silahla yaraladı. N.T.C. göğsünden bıçaklandı ve ayağından vuruldu. Bu ciddi yaralardan sonra kendisini dışarı atan N.T.C., ambulansın gelmesini bekledi.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, N.T.C.'ye müdahale ettikten sonra hastaneye kaldırdılar. Yaşanan bu korkunç olayın şokunu atlatamayan N.T.C.'nin arkadaşı, sinir krizi geçirdi.

Olayı tanık olan Süreyya Tezgan, yaşananları şöyle anlattı: "Silah sesleri duyduk. Biz son anda yetiştik. Biri kendini kenara çekip üç el ateş ediyor. Biri göğsüne geliyor, biri ayağına. Bir kurşun da bir arabaya saplanıyor. Ama zayıf bir silah olduğu belli yani pek bir tahribat vermemiş. Biz de ondan sonra geldik buraya. Birini buraya oturttuk. Hatta kanı filan da burada. Polis çağırıldı. Ambulans çağırıldı. Ambulans gelince ambulansa beraber bindirdik."

Şişli polisi, şüphelileri yakalamak için çalışmalar yaptı ve alt komşusu E.İ.'yi N.T.C.'ye teşhis ettirdi. Bu sayede saldırganlar E.İ. ve ev sahibi M.S. gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyete götürülerek işlemleri için tutuklandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER