İstanbuldaki mutfak lezzeti Cennet ve Cehennem Vadisine taşındı
Haberde insanİSTANBUL’DA YAŞAYAN ŞEF REFİK BALTACI, İSTANBUL’DAKİ MUTFAK LEZZETİNİ HAKKARİ VE YÜKSEKOVA ARASINDA BULUNAN CENNET VE CEHENNEM VADİSİ’NE TAŞIDI.
Şef Refik Baltacı, İstanbul'daki mutfak lezzetlerini Hakkari ve Yüksekova arasındaki Cennet ve Cehennem Vadisi'ne taşıdı. Bu muhteşem vadide 3 bin 500 rakımda masa kuran Şef Baltacı, İstanbul'daki lezzetleri doğaseverlere sundu. Cennet ve Cehennem Vadisi'ne hayran kalan Şef Baltacı, burayı dünya genelinde gezdiği yerler arasında en etkileyici doğal güzellik olarak nitelendirdi. Aynı zamanda Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, bu vadinin Türkiye ve dünya için tanıtılması gerektiğini vurguladı. Bu muhteşem doğa güzelliklerinin herkes tarafından keşfedilmesi gerektiğini söyledi.
İlginizi Çekebilir