© Baykuş Haber

İstanbullular Edis ile eğlenceye doyacak

YAZIN TADINI MÜZİKLE ÇIKARMAK İSTEYEN İSTANBULLULAR, 14 TEMMUZ’DA YBY WOODS / KEMERBURGAZ KENT ORMANI’NDA GERÇEKLEŞECEK EDİS KONSERİNDE BULUŞACAK. KONSERİN BİLETLERİ BİLETİNİAL ÜZERİNDEN SATIŞA ÇIKTI.

İstanbul'da yazın tadını müziğin eşliğinde çıkarmak isteyen müzikseverler, 14 Temmuz'da YBY Woods / Kemerburgaz Kent Ormanı'nda gerçekleşecek olan Edis konserinde buluşacaklar. Türk pop müziğinin yükselen yıldızı Edis, uzun bir aradan sonra dinleyicileriyle buluşacak ve en sevilen parçalarını seslendirecek. Konserin biletleri, Türkiye'nin teknoloji odaklı etkinlik biletleme platformu Biletinial üzerinden satışa sunuldu.

Edis, ilk stüdyo albümü "An"ı 2018'de piyasaya sürmeden önce yayımladığı teklilerle büyük bir üne kavuştu. 2014 yılında "Benim Ol" parçasıyla dikkat çeken sanatçı, "Dudak" (2016) ve "Çok Çok" (2017) teklileriyle büyük başarı elde etti. Edis, kariyeri boyunca 3 Radyo Boğaziçi Müzik Ödülü ve 4 Altın Kelebek Ödülü gibi birçok ödül kazandı. Bu özel konserle İstanbullular, Edis'in enerjisiyle yazın tadını çıkaracaklar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER