© Baykuş Haber

İvrindide projeler Başkan Cengiz ile hayat buluyor

İVRİNDİ’DE PROJELER BAŞKAN CENGİZ İLE HAYAT BULUYOR

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, yerel seçim öncesinde vaat ettiği 67 projeden 56'sını hayata geçirdi. Başkan Cengiz, ilçenin eksiklerinden birini daha gidererek "millet kütüphanesi" projesini tamamladı. Projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu ifade eden Başkan Cengiz, öğrencilerin başarılarına katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Öğrencilere elverişli bir çalışma ortamı sunmanın önemli olduğunu belirten Cengiz, projenin eksiklerini kısa sürede tamamlayacaklarını ifade etti.

Ayrıca, İvrindi Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphane ve Yayımlar Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle yaklaşık 20 bin kitabın okurlarla buluşacağını açıkladı. Başkan Cengiz, özellikle sınav dönemlerinde kütüphanenin yoğun ilgi gördüğünü ve projenin amacına ulaştığını belirtti.

Ayrıca, İvrindi'deki diğer büyük projelerin toplu açılış töreni düzenleneceğini ve bu projeler arasında Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, İvrindi Belediyesi Otel ve Gençlik Merkezi'nin bulunduğunu söyledi. Projelerin tamamlanmasıyla ilçeye önemli katkılar sağlanacağını belirten Başkan Cengiz, gençlere daha fazla hizmet sunacaklarının müjdesini verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER