© Baykuş Haber

İzmir Ekonomide ‘turizm zirvesi

‘HAVACILIK VE TURİZM SEKTÖRÜNDE KRİZ YÖNETİMİ’ BAŞLIKLI OTURUMUN MODERATÖRLÜĞÜNÜ İEÜ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRÜ BURÇİN ÖNDER GERÇEKLEŞTİRDİ.

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Meslek Yüksekokulu, 'Turizm Günleri' adlı etkinlikte, sektör temsilcileriyle öğrencileri buluşturarak turizm alanında kariyer yapmak isteyen gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. Etkinlikte, turizm sektöründe deneyimli isimlerin katılımıyla paneller düzenlendi ve gençlere kriz yönetimi gibi konularda bilgi aktarıldı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Özkardeş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çiğdem Kentmen Çin açılış konuşmalarını yaparken, turizm sektörünün önemi vurgulandı.

'Havacılık ve Turizm Sektöründe Kriz Yönetimi' ve 'Çeviri Sektöründe Kriz Yönetimi' başlıklı oturumlarla gençlere sektörlerdeki kriz yönetimi konularında bilgi verildi. Etkinlik boyunca ayrıca turizm ve havacılıkla ilgili atölye çalışmaları, ödüllü yarışmalar ve study case çalışmaları yapıldı.

Katılımcılar arasında TGS İzmir İstasyon Başmüdürü Fırat Uluskan, TAV Ege Genel Müdürü F. Erkan Balcı, Pegasus Havayolları İstasyonlar Kıdemli Müdürü Aytaç Yıldız ve Swissotel İzmir Genel Müdürü Rıza Elibol gibi tanınmış isimler yer aldı.

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Özkardeş, nitelikli gençlerin turizm sektörüne kazandırılmasının büyük önem taşıdığını belirterek, gençlerin kriz yönetimi konusunda da hazırlıklı olmaları gerektiğini vurguladı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Burçin Önder ise üniversitenin turizm sektörüne katkı sağlamayı hedeflediğini ve gençlere iyi bir eğitimin yanı sıra sektör deneyimi fırsatları sunduklarını ifade etti. Bu tür etkinliklerle gençlerin kariyerlerine daha donanımlı başlamalarına katkıda bulunuluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER