© Baykuş Haber

İzmirde 9 ilçede 12 kaçakçılık operasyonu

İZMİR'İN BAYRAKLI, BUCA, BORNOVA, KONAK, GAZİEMİR, KARŞIYAKA, ÇİĞLİ, ALİAĞA VE ÖDEMİŞ İLÇELERİNDE GERÇEKLEŞEN 12 KAÇAKÇILIK OPERASYONUNDA, ÇOK SAYIDA KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

İzmir'in Bayraklı, Buca, Bornova, Konak, Gaziemir, Karşıyaka, Çiğli, Aliağa ve Ödemiş ilçelerinde gerçekleştirilen 12 kaçakçılık operasyonunda, çok sayıda kaçak ürün ele geçirilirken, 17 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı faaliyetlerin önlenmesi amacıyla Bayraklı, Buca, Bornova, Konak, Gaziemir, Karşıyaka, Çiğli, Aliağa ve Ödemiş ilçelerinde 12 ayrı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda, gümrük kaçağı olduğu belirlenen 967 elektronik sigara, 201 paket kaçak sigara, 174 bin 240 doldurulmuş makaron, 1 milyon 534 bin 800 boş makaron, 650 litre sahte etil alkol, 232 şişe sahte içki, 456 adet elektronik sigara likidi, 708 adet puro ve 31 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

Bu operasyonlarla ilgili olarak, 17 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. İzmir Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılıkla mücadelesini kararlı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER