© Baykuş Haber

İzmirde husumetliler arasında silahlı kavga: 2 ağır yaralı

İZMİR’İN KONAK İLÇESİNDE BİR KİŞİ, HUSUMETLİ OLDUĞU KİŞİLERE KURŞUN YAĞDIRDI. OLAYDA 2 KİŞİ AĞIR YARALANIRKEN, ŞÜPHELİ OLAY YERİNDEN KAÇTI. POLİS EKİPLERİ KAÇAN ŞÜPHELİYİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI.

İzmir'in Konak ilçesinde yaşanan silahlı kavga, taraflar arasındaki husumetin şiddete dönüşmesi sonucu meydana geldi. Olay, Güney Mahalle 1151 Sokak'ta saat 02.00 sularında gerçekleşti. İddiaya göre, daha önce husumet bulunan M.Ö., S.S. ve A.S. arasında bir tartışma başladı. Bu tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü ve taraflar silahlarını çekti. Pompalı tüfek ve tabanca kullanıldığı kavgada, M.Ö. diğer kişileri vurarak ciddi şekilde yaraladı.

Olayın bildirilmesi üzerine, polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yaralılar, çevredeki vatandaşlar tarafından yardım edilerek İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların tedavi altına alındığı ancak hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.

Öte yandan, kaçan şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER