© Baykuş Haber

İzmirde ilginç olay: Arabasını çalan, 14 yaşındaki komşusu çıktı

İZMİR'İN FOÇA İLÇESİNDE OTOMOBİLİ ÇALINAN BİR KİŞİNİN İHBARI ÜZERİNE HAREKETE GEÇEN JANDARMA EKİPLERİ HIRSIZIN PEŞİNE DÜŞTÜ. OTOMOBİL, EKİPLER TARAFINDAN BOŞ BİR ARAZİDE BULUNURKEN, ŞÜPHELİ, İHBARCININ 14 YAŞINDAKİ KOMŞUSUNUN ÇOCUĞU ÇIKTI.

Foça ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Bir kişinin otomobili çalınınca jandarma ekipleri olaya hemen müdahale etti. Otomobil boş bir arazide bulunurken, olayın şüphelisi ise ihbarcının 14 yaşındaki komşusu çıktı.

H.Y. adlı kişi, kendi otomobilinin ve içindeki nakit paranın çalındığını Foça Jandarma Karakolu'na ihbar etti. Jandarma ekipleri bu ihbar üzerine hemen harekete geçti ve güvenlik kameraları ile görgü tanıklarının ifadelerini incelemeye aldı.

Kısa bir süre içinde yapılan araştırmada, şüphelinin H.Y.'nin komşusu olan 14 yaşındaki F.V.U. olduğu tespit edildi. Küçük şüphelinin H.Y.'nin kredi kartını kullanmaya çalıştığı bir iş yerinin yakınında olduğu belirlendi. Jandarma ekipleri aracı çamura saplanmış halde boş bir arazide buldu ve sahibine teslim etti. F.V.U. ise yakalandıktan sonra jandarma karakoluna götürülerek sorgulanmak üzere alındı. Bu olay, oldukça ilginç bir şekilde çözüldü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER