© Baykuş Haber

İzmirde kıskançlık cinayeti: 3 çocuk annesi karısını ve üvey ağabeyini öldürdü

SAĞLIK EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN KONTROLDE İSA AKAY'IN HAYATINI KAYBETTİKLERİ BELİRLENDİ.

İzmir’in Torbalı ilçesinde bir kişi, 3 çocuk annesi karısını ve karısıyla ilişkisi olduğundan şüphelendiği üvey ağabeyini tüfekle vurarak öldürdü. Cinayet zanlısı jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.


Olay, gece saatlerinde ilçeye bağlı Dirmil Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Tosun (37), av tüfeği ile üç çocuk annesi karısı Hatice Tosun (34) ile aralarında ilişki olduğundan şüphelendiği kendisinin üvey ağabeyi İsa Akay’ın (44) bulunduğu yere gitti. Tosun, daha sonra karısına ve üvey ağabeyine tüfekle ateş etti. Duruma şahit olan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Cinayet zanlısı Mehmet Tosun jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Hatice Tosun ve İsa Akay’ın hayatını kaybettikleri belirlendi. Cinayete kurban giden 2 kişinin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.


3 çocuk annesi karısını ve üvey ağabeyini öldüren Mehmet Tosun, sorgulanmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER