© Baykuş Haber

İzmir’de mezarlığa terk edilen 1 günlük bebek tedaviye alındı

Halil İbrahim KARABIYIK/ İZMİR, (DHA) İZMİR’in Narlıdere ilçesinde, mezarlıktan bir bebeğin ağlama sesinin gelmesi üzerine yapılan ihbarla bölgeye giden polis ekipleri, 1 günlük olduğu öğrenilen erkek bebek buldu. Hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis bebeği bırakan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı. 

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, bir mezarlıkta duyulan bebek ağlama sesleri üzerine yapılan ihbar sonucunda, polis ekipleri tarafından 1 günlük olduğu tahmin edilen bir erkek bebek bulundu. Bebek, hemen hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu iyi olduğu bildirildi. Ancak bebeği mezarlığa bırakan kişi veya kişilerin kimliğini belirlemek için polis tarafından bir soruşturma başlatıldı.

Olay, Narlıdere ilçesinin Ilıca Mahallesi'nde bulunan Yeniköy Mezarlığı'nda saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Bebek ağlama seslerini duyan çevre sakinleri hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri, hızla mezarlığa yönlendirildi. Polis, incelemeleri sonucunda tahmini olarak 1 günlük bir bebek buldu. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan bebek, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümüne götürüldü. Burada yapılan tetkikler sonucunda bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu teyit edildi.

Polis ekipleri, olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin kimliğini belirlemek ve bebeğin neden terk edildiğini araştırmak üzere soruşturma başlattı. Bebeğin sağlığına kavuşturulması için gerekli tedbirler alınırken, bu tür olayların önlenmesi için kamuoyunda farkındalık yaratılması gerektiği bir kez daha vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER