© Baykuş Haber

İzmirde öldüren yarış: 1 ölü, 1i bebek 2 yaralı

İZMİR’İN GAZİEMİR İLÇESİNDE SÜRÜCÜSÜN YARIŞTIĞI ARAÇ PARK HALİNDEKİ KAMYONETE ÇARPTI. ÇARPMANIN ETKİSİYLE KAMYONET ÖNÜNDEKİ ARACA ÇARPARAK YAN YATTI. MEYDANA GELEN KAZADA BİRİ BEBEK 2 KİŞİ YARALANIRKEN, KAMYONET İÇERİSİNDE BULUNAN 31 YAŞINDAKİ KADIN HAYATINI KAYBETTİ.

Gaziemir ilçesindeki üzücü kaza, bir otomobilin başka bir otomobil ile sokak yarışında bulunurken meydana geldi. Kazanın etkisiyle park halindeki bir kamyonete çarpan otomobil, ardından yanındaki başka bir araca çarparak yan yattı. Kazada, maalesef, araç içinde bulunan 31 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetti ve 2 kişi de yaralandı.

Olay, Gaziemir Dokuz Eylül Mahallesi, Akçay Caddesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, sürücülerinin isimleri henüz öğrenilemeyen iki otomobil, cadde üzerinde yarış halindeyken bir otomobilin sürücüsü direksiyon kontrolünü kaybetti. Bu nedenle otomobil, park halindeki bir kamyonete çarptı ve kamyonet, önündeki başka bir otomobile çarparak yan yattı. Diğer otomobil ise olay yerini terk etmek için yoldan çıkarak demir korkuluklara çarptı.

Kazayı gören vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi ve olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, başka bir kazaya neden olmamak için güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekipleri, kamyonetin içinde sıkışmış olan 31 yaşındaki İnci Özparıltılı ve 7 aylık bebeği kurtardı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerin ardından İnci Özparıltılı, Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne, bebeği ise Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak anne Özparıltılı, tüm müdahalelere rağmen maalesef kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kazada hafif şekilde yaralanan 35 ENG 73 plakalı otomobilin sürücüsü hastaneye kaldırıldı, ancak 35 BOS 208 plakalı otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, kaçan sürücüyü bulmak için çalışmalara başladı.

Bu trajik kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden kadının çocuklarını büfeden yemek almaya gelirken olduğu öğrenildi. Kazayı gören bir büfe çalışanı, kamyonetin kendisine doğru geldiğini ve kadını kamyonetin altında bulduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER