© Baykuş Haber

İzmirde uyuşturucu operasyonlarında 4 şüpheliden 2si tutuklandı

İZMİR'İN KONAK İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİNCE TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLEN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI ÇERÇEVESİNDE, ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLİRKEN OLAYLARLA İLGİLİ 4 ŞÜPHELİDEN 2’Sİ TUTUKLANDI.

İzmir'in Konak ilçesinde, polis ekipleri tarafından yoğun bir şekilde yürütülen uyuşturucuyla mücadele operasyonları sonucunda önemli bir başarı elde edildi. Bu operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 4 şüpheli de gözaltına alındı. Şüphelilerden 2'si daha sonra tutuklandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik çalışmalarını son derece dikkatli bir şekilde sürdürmektedir. Bu çerçevede, Konak ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda etkileyici miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Toplamda 5 kilo 450 gram metamfetamin ve 2 kilo 250 gram sıvı metamfetamin bulundu. Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyette sorgulanmak üzere götürüldü.

Emniyet tarafından yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 2'si mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu başarılı operasyonlar, uyuşturucu madde ticaretiyle mücadeledeki kararlılığın bir göstergesidir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER