© Baykuş Haber

İzmirdeki feci kazada ölü sayısı 5 oldu

İZMİR'İN MENDERES İLÇESİNDE MEYDANA GELEN FECİ KAZADA ÖLÜ SAYISI 5'E YÜKSELDİ. YARALILARDAN DURUMU AĞIR OLAN ÖZER ÇİFTİNİN 18 YAŞINDAKİ OĞULLARI, HASTANEDEKİ TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMAYARAK HAYATINI KAYBETTİ.

İzmir’in Menderes ilçesinde yaşanan üzücü kazada hayatını kaybedenlerin sayısı maalesef 5'e yükseldi. Ölü sayısı artan bu trajik kazada ayrıca yaralılar da bulunmaktadır. İşte bu kaza ile ilgili özgün bir metin:

Dün akşam saatlerinde meydana gelen feci kaza sonucunda İzmir'in Menderes ilçesinde yaşamını yitirenlerin sayısı maalesef 5'e ulaştı. Kazada ağır yaralanan Özer ailesinin 18 yaşındaki oğlu, hastanedeki tüm çabalara rağmen hayatta tutulamayarak kaybetti.

Kaza, İzmir-Aydın Yolu Kısık Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. İzmir'den Torbalı istikametine seyreden hafif ticari araç, sürücüsünün ismi belirlenemeyen makas yapmaya çalışırken direksiyon kontrolünü kaybetti ve sol şeritte ilerlemekte olan Özcan Özer'in idaresindeki 34 DEB 698 plakalı otomobile çarptı. Bu çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil refüjü aştı, karşı yöne geçti ve Torbalı'dan İzmir'e gitmekte olan İsmail A. tarafından kullanılan 09 BU 404 plakalı minibüsle kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, ölenler arasında Sibel Özer (54) ve Şengül Acar (69) de yer alıyor. Ayrıca, Mustafa Karaca ve Ali Alperen Özer de hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatta tutulamadı.

Kazada hayatını kaybedenlerin yanı sıra, yaralanan 21 kişi de çevre hastanelere sevk edildi. Kazanın saniye saniye kaydedilen kamera görüntülerine göre, hafif ticari aracın makas atma girişiminin ardından yaşanan kontrol kaybı, kazanın nasıl gerçekleştiğini gözler önüne seriyor.

Kaza yerine hızla uzaklaşan hafif ticari aracın sürücüsü Y.K. yakalanarak gözaltına alındı ve jandarmadaki işlemleri devam ediyor. Kazada yaşamını yitirenlerin İzmir Adli Tıp Kurumu morguna nakli için işlemler sürdürülüyor. Kazada hayatını kaybedenler, sabah denize gitmek üzere yola çıktıkları ve kaza sonucu dönüş yolunda yaşanan bu trajik olayda hayatlarını kaybetmişlerdir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER