© Baykuş Haber

İzmiri yine sağanak vurdu, manzara değişmedi

İZMİR’DE, BAZI BÖLGELERDE ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞMUR CADDE VE SOKAKLARI GÖLE ÇEVİRDİ, SÜRÜCÜ VE VATANDAŞLARA ZOR ANLAR YAŞATTI.

İzmir'de son dönemde etkili olan sağanak yağmur, kentteki cadde ve sokakları sık sık göle çevirdi, sürücüler ve vatandaşlar için zor anlar yaşattı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından, İzmir'in birçok bölgesinde şiddetli yağışlar görüldü. Hızla bastıran yağışlarla birlikte, caddeler ve sokaklar sular altında kaldı. Bu ani yağışlar, sürücülerin ve vatandaşların güçlük yaşamasına neden oldu. Araçlar ve motosiklet sürücüleri, sular altında ilerlemekte zorlandı. Bazı bölgelerde trafik tamamen durma noktasına geldi ve vatandaşlar çaresizce beklemek zorunda kaldı.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, İzmir için yeni bir yağış uyarısı daha yaptı. Yapılan açıklamada, 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü İzmir'in bazı ilçelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar beklendiği belirtildi. Bu ilçeler arasında Bayındır, Beydağ, Bornova, Buca, Kemalpaşa, Kiraz, Ödemiş, Tire, Torbalı, Menderes, Gaziemir, Karabağlar, Narlıdere, Balçova, Konak, Bayraklı, Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Foça, Aliağa, Bergama, Kınık ve Dikili bulunuyor. Vatandaşlar, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER