© Baykuş Haber

İzmirspor’da seçim heyecanı

İZMİR, (DHA) - Bölgesel Amatör Lig’e tek sezonluk aradan sonra dönen İzmir’in köklü kulüplerinden İzmirspor’da 9 Temmuz Pazar günü genel kurul heyecanı yaşanacak. Lacivert-beyazlıların seçimli olağanüstü genel kurulunda Başkan Nedim Topaloğlu ile geçmiş dönem başkanlarından Emin İşletir yarışacak. Her iki aday da listelerini teslim etti ve pazar gününü beklemeye koyuldu. Camia için seçimin hayırlı olmasını dileyen Başkan Nedim Topaloğlu, ”Bu sezon yenilenen ve güçlenen yönetimimizle birlikte İzmirspor’umuzu hak ettiği noktalara getirmek için gecemizi gündüzümüze katıp çalışmaya devam edeceğiz. Bir sezon önce ne yazık ki statü kurbanı olduğumuz Bölgesel Amatör Lig’e yeniden yükseldik. İzmirspor bu sezon da şampiyonluk hedefiyle yola çıkacaktır” dedi.

İzmir'in köklü kulüplerinden İzmirspor, tek sezonluk aranın ardından Bölgesel Amatör Lig'e geri dönecekleri seçimli olağanüstü genel kurulu için heyecanla bekliyor. Başkan Nedim Topaloğlu ve geçmiş dönem başkanlarından Emin İşletir, 9 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek genel kurulda yarışacaklar. Her iki aday da listelerini teslim etti ve şimdi sonucu beklemeye başladılar.

Başkan Nedim Topaloğlu, camia için hayırlı bir seçim olmasını dileyerek şunları söyledi: "Bu sezon, yeniden yapılanan ve güçlenen yönetimimizle birlikte İzmirspor'u hak ettiği konuma getirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bir sezon önce statü nedeniyle kaybettiğimiz Bölgesel Amatör Lig'e geri döndük. İzmirspor, bu sezon da şampiyonluk hedefiyle yola çıkacaktır."

Sezon sonunda bazı hazırlıklar yaptıklarını ancak seçim sonrası somut adımlar atmaya başlayacaklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, "100 yıllık köklü bir kulüp olan İzmirspor'u bu sene profesyonel liglere taşımayı ve daha üst liglerde rekabet etmeyi hedefliyoruz. Voleybol branşında altyapı çalışmalarımızı geliştirip genç yeteneklere şans vermeyi sürdüreceğiz. Sportif başarı önemlidir ancak aynı zamanda kulübümüzün maddi anlamda daha güçlü bir konuma gelmesi için planlarımızı yapmış durumdayız. Spor Toto'nun desteğiyle tesislerimizi yenileyeceğiz. İzmirspor, Türk sporuna birçok alanda yetenekler kazandırmaya devam edecektir. Camiamız için hayırlı bir kongre olmasını dilerim," dedi.

Başkan Topaloğlu, rakip aday Emin İşletir'e de başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER