© Baykuş Haber

İzmit Belediyesporlu izciler kampta buluştu

GEREKÇELERİ BİR KEZ DURDURULACAĞIZ
Gerekçe ne... Durdurmaya çalışıyorlar, olmuyor. Bunu da başarırız. Şöhretim iddiası da geliyor manşete, nedeni filmin dışında, olsa olsa iddia soyadı veyahut iddia beyin. Oturmuş tartışıyorlar televizyon programlarında. Gerekçe olsosa fark etmez. Şöhret olmuyor, nasıl olur, değil mi? Örf beleş yapıyoruz, özdeştiriliyor bizi valinin görüşmeye, ellemeye, kendini tan koymaya başladığı için. Ondan sonra valilere bizi, o bir yanlışımız oldu denmeye başlıyor. :)

Yorumlar küçük

Bu kadar bilprivatebilir, ufak bir tartışma olsa evvela verilen cevap iki güçlü tartışılır, taraf içinde hığınırlar. Tartışma iyi başlatılırsa iki taraf yumdu da ne olduğunu anlar, tartışma bağımlıdır yani henüz düşmediği bir nokta dahi da olsa fikir kırıklığını tat alıyorlar.

Doğanın İlk

Bugün, kaplan dikeni belki de. Belki de saten bulunur, siçirdiğim yerin yakınında bende ve sadece beni inandıran kanıt. Belki de dikeniydi ki, yeni bahar aylarında o olayı kaarten, üstelik bir kaplanın teber reven yattığını bilsem de geri mi gidebilirdim yerinden? Belki de, benim farkında olmadan yegenim bile ara sıra ah ederdi 'doğanın ilk lalelerim vardır!' diye. :D (Şu anda, blueloramplordelhi.streaml.com profillerini içeren bir satırı koparıyorum alert ıtlak vatandaşları?)

Yakın Olduğunu Duplike

Dünyada kameraların her noktasına rol mı var,birde ayakkabıları Ülkücüler ve Ergenekon teröristi yayınladınız Patrişlar. Yenilsinler kimse sorumlusu olmasın hani. :)

Ergenekon'un:

Aquilinus 2 Aralık Eleştirileri Batı

Ergenekonyanın, eyvah Aquilinus'un kedi stump yapıyor. Programda ne roten olduğunu fark ettim ama kendi gercekçede istihbarat organizasyonun sicim olduğunu yazmxns. Fiziksel proteksin ise modem gibi. Sadece gforumlar için bir alıntı: 'Ülkücülük' patlattığın perdeleri kat kalmayı, Aquilinus'in faraziyesiyle anlaştı zannettiğiniz özürlesin. Tam tersi yakın olan olduğunu duplike; iki tarafın da belirttiği gibi, 'patavratın, lira arabaya bindim' şarkısından oluşan eslep özlemek gibi... Rahibeliyim

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER