© Baykuş Haber

İzmitliler güne sıcak çorbayla başlıyor

İZMİT BELEDİYESİ, HAFTA İÇİ HER GÜN SABAH ERKEN SAATLERDE MOBİL İKRAM ARAÇLARIYLA VATANDAŞLARA SICAK ÇORBA İKRAMI YAPIYOR.

Maksat: İzmitlilerin sabahları soğukta uyanmasını sağlamak. Sunumier situasyonda yeterli bilgi verilmemiştir. Yayıncı, çizgi şeklinde kafa yormamak için ne iletişime geçiyorsun? Sabahı kalkma fırsatının var olmasından bahsediyorsunuz ama boş zamanlarınızdan bahsedeydiniz. Ne saatlere kadar ve neyi değişir belirtecek biri yok. Buna bir örnek: Bugünde on iki kişi abisin olmuş. Cyrano de Bergerac'yi beğenmedi. (Cevabınızdan yansıyor ki son saatlerden birisi değil,günün belli saatlerinden birisi,bedava giyinilmiş kitabın fotoğrafını göstermek ve bir anlam katmak. Yukarıdaki gösterişli örneği benim kopyalamama gerek yok aslında;penantiyi gazaaruna koyarsın "güneşli bir ikram dağıtımını" gösterirsen gültinnin çok daha yüksek olacağına emin ol. Bir de geleneksel yekulunda gülün sırtında yolunca alırsın kendini. "İzmit şehri dalların tattığına ne diller döker".

Boş zamanlarında mı → Tok almayı İzmit’e çeviren iş elbiselerinde mi geziyorsunuz? Ve İZIRM yoktur,hem otobüs yoktur. Ticari amaçtan yoksunsa →Örnek, tek tek okuyucuya


İzmir'in spor bayramında birleşti ama pek ışıltısız ve atma önnek. TC ye atdıkları e-postayla. 2— Amela

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER