© Baykuş Haber

İznik Gölünde madalyalar sahiplerini buldu

DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI ÇERÇEVESİNDE İZNİK GÖLÜ’NDE DÜZENLENEN OPTİMİST YELKEN YARIŞLARINDA MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı çerçevesinde İznik Gölü'nde düzenlenen Optimist yelken yarışları sona erdi. İznik Kaymakamlığı, İznik Belediyesi, Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bursa Yelken İl Temsilciliği ve İznik Belediyespor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen yarışlarda, yirmi beş genç yelkenci iki gün boyunca büyük bir rekabet içinde yarıştı.

Optimist Genel kategorisinde birinciliği Yusuf Eymen Balaban kazanırken, ikinci sırayı Zeynep Nida Ergin, üçüncü sırayı M. Yekta Tabak, dördüncü sırayı Ceylin Üremiş ve beşinci sırayı Eylül Şen aldı. Optimist Kızlar kategorisinde birinci olan yelkenci Zeynep Nida Ergin, ikinci sırayı Ceylin Üremiş ve üçüncü sırayı Eylül Şen elde etti. Optimist Junior kategorisinde birinciliği Zeynep Nida Ergin kazanırken, ikinci sırayı M. Yekta Tabak ve üçüncü sırayı Çınar Ali Yaşa elde etti.

İznik Gölü'nde gerçekleşen bu heyecan dolu yarışlarda dereceye giren genç sporcular, ödüllerini İznik Belediye Başkan Vekili Zeliha Peşte ve diğer yetkililerin elinden alarak heyecanlarını paylaştılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER