© Baykuş Haber

İznik parke taşlarla güzelleşiyor

İZNİK BELEDİYESİ 46 MAHALLEDE PLANLADIĞI PROGRAM ÇERÇEVESİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. BU KAPSAMDA FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN BİRÇOK NOKTADA PARKE TAŞI İŞLEME ÇALIŞMASI SÜRÜYOR.

İznik Belediyesi, 46 mahallede gerçekleştirmeyi planladığı program kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, parke taşı döşeme işlemlerini birçok noktada sürdürüyor.

İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen bu çalışmalar, önceden planlanan programa göre birçok bölgede aynı anda devam ediyor. Yeni açılan sokaklar, kırsal mahallelerdeki yollar ve yapım/onarım alanları da bu kapsamda değerlendiriliyor. Toplamda 15.000 metrekarelik parke taşı işlemesi, Mahmudiye Mahallesi'nde, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi hastane arkasında ve Çiçekli Mahallesi'nde gerçekleştiriliyor.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, çalışmalarla ilgili olarak şunları söyledi: "39 taşra ve 7 merkez mahallemizde planladığımız çalışmalarımız kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Mahallelerimizin uzak ya da yakın olmasını gözetmeksizin, ihtiyaçlarına yönelik aynı hizmeti sunuyoruz. Ekiplerimiz, planlanan programlar doğrultusunda birçok farklı bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalara ara vermeden devam ediyor ve yeni projeleri hemen hayata geçiriyoruz. Şu ana kadar ekiplerimiz 55.000 metrekarelik bir alanda parke taşı döşedi. İhtiyacın olduğu her yerde muhtarlarımızın koordinasyonuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz."

İznik Belediyesi, alt yapı ve yol düzenlemeleri konusundaki bu çabaları ile mahallelerinde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER