© Baykuş Haber

Jakuzide yakalanıp darp edilen hırsız tutuklandı

JAKUZİDE YAKALANIP DARP EDİLEN HIRSIZ TUTUKLANDI

Adana'da, hasarlı bir eve girerek değerli malzemeleri çalarken, olay yerinde yakalanan hırsız tutuklandı. 3 Haziran'da meydana gelen olay, Çukurova ilçesinde bulunan Kurttepe Mahallesi'nde gerçekleşti. Kahramanmaraş'taki depremler sonrasında boşaltılan ağır hasarlı İşlek Apartmanı'na farklı zamanlarda giren hırsızlar, kapı kolları, pencereler, plastik doğramalar, ve su saati gibi malzemeleri çaldılar.

İddialara göre, hırsızlık olaylarının ardından binada yaşayanlar nöbet tutmaya başladılar. Bir gece saatlerinde, Mustafa T. isimli kişi binaya girdi. Apartmanda yaşayanlar, bir dairenin banyosunda saklanan şüpheliyi yakaladılar ve dövdüler. Şüpheli, ayaklarından sürüklenerek binadan çıkarıldı ve serbest bırakılması için yalvardı. Bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, şüpheliyi teslim aldı ve emniyete götürdü. Emniyette verdiği ifadesinde, paraya ihtiyacı olduğu için hırsızlık yaptığını söyleyen Mustafa T., adliyeye sevk edildi. Şüphelinin yanında getirdiği çuvalda ise 14 kapı kolunun, 3 musluk başlığının, 2 alüminyum peçetelik ve bir miktar bozuk paranın bulunduğu belirlendi. Mustafa T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER