© Baykuş Haber

Jandarma ekipleri 3 ay boyunca takip etti

DÜZCE CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN SORUŞTURMADA JANDARMA KOM EKİPLERİ TARAFINDAN 2 AY BOYUNCA TAKİP EDİLEN H.Ç. UYUŞTURUCU İLE YAKALANDI.

DÜZCE(İHA) – Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın bir sonucu olarak, Jandarma KOM ekipleri tarafından 2 ay boyunca izlenen H.Ç. isimli şahıs uyuşturucu madde bulundururken yakalandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından uyuşturucu madde ticareti yapma ve yasadışı ekim suçlarına yönelik başlatılan soruşturma, Jandarma Komutanlığı KOM ekiplerince 3 aylık teknik ve fiziki takiplerin ardından sonuçlandı. Bu süreçte H.Ç. (42) adlı şüpheli, Gölyaka Jandarma ekipleri tarafından bir operasyon sırasında yakalandı. Şüphelinin ikamet adresinde yapılan aramada 3 gram Metamfetamin, 10 gram kubar esrar maddesi ve saksılara ekilmiş 6 Kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Ayrıca, daha önceki bir arama sırasında 1 gram Metamfetamin daha ele geçirilmiş ve yakalanan şüpheli hakkında uyuşturucu madde bulundurmak suçlamasıyla adli işlem yapılmıştı. Gözaltına alınan H.Ç. Düzce Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı ve cezaevine konuldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER