© Baykuş Haber

Jandarma ekipleri 782 internet sitesini engelledi

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI SİBER SUÇLARLA MÜCADELE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN EMNİYET VE ASAYİŞİN SAĞLANMASI HALKIN HUZURU VE GÜVENLİĞİ İÇİN SUÇ VE SUÇLULUK İLE MÜCADELE ÇERÇEVESİNDE 1-21 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN SANAL DEVRİYELER ÇERÇEVESİNDE 782 ADET İNTERNET SİTESİ ERİŞİME ENGELLENDİ.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, emniyet ve asayişi sağlama, halkın güvenliği ve huzurunu koruma amacıyla suçlarla mücadele kapsamında 1-21 Haziran 2023 tarihleri arasında sanal devriye çalışmalarını sürdürdü. Bu süre zarfında, 782 adet internet sitesinin erişimi engellendi.

Ekipler, kredi kartı aidat iadesi, TOGG hisse alım satımı, hediye ürün çekilişi, emekli maaş ikramiyesi, asgari ücret maaş ikramiyesi, diyanet kurban yardımı, hac umre ön kayıt başvurusu, ihtiyaç kredisi başvurusu, online araç kiralama, kurbanlık bağış yardımı ve kimlik hırsızlığı gibi farklı konuları içeren içeriklere sahip internet sitelerini engellemişlerdir. Bu faaliyetler, halkın güvenliğini ve internet üzerinden işlenen suçlarla mücadeleyi güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilmiştir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER