© Baykuş Haber

Jandarma hayvan hırsızlığı ve dolandırıcılığına karşı bilgilendirdi

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI EKİPLER TARAFINDAN YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ VATANDAŞLAR HAYVAN HIRSIZLIĞI VE DOLANDIRICILIĞA KARŞI BİLGİLENDİRİLDİ.

Kurban Bayramı öncesinde Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları hayvan hırsızlığı ve dolandırıcılığı gibi konularda bilgilendirme çalışmalarıyla uyarmıştır. Bayramın yaklaşmasıyla birlikte, jandarma ekipleri hassas konulara odaklanarak, önleyici tedbirler almış ve vatandaşları bilgilendirmiştir.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, özellikle hayvan çiftliklerini ve aile işletmelerini ziyaret ederek, bu dönemde artabilecek hırsızlık ve dolandırıcılık risklerine karşı bilgi vermişlerdir. Sultanhisar Kavaklı Mahallesi'nden Söke Özbaşı ve Doğanbey Mahalleleri'ne, İncirliova'dan Osmanbükü, Yazıdere, İkizdere ve Karabağ Mahalleleri'ne, Koçarlı'dan Cincin ve Büyükdere Mahalleleri'ne kadar birçok bölgeyi ziyaret eden ekipler, hayvan hırsızlığına karşı alınabilecek tedbirler hakkında bilgilendirme yapmışlardır.

Ayrıca, güvenlik önlemlerini artırmak amacıyla kamera kurulumlarına da destek sağlanmıştır. Jandarma ekipleri, olası olaylarda 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aramak konusunda vatandaşları bilgilendirmiş ve işbirliği çağrısında bulunmuşlardır. Bu şekilde, Kurban Bayramı süresince hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçların önlenmesi ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması hedeflenmiştir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER