© Baykuş Haber

Jandarma korkusundan yüzündeki beni aldırdı

ŞEBEKE ÜYELERİNDEN BİRİSİNİN, JANDARMAYA YAKALANMAMAK İÇİN YÜZÜNDEKİ BENİ ALDIRDIĞI ORTAYA ÇIKTI.

İzmir'den 200 kilometre uzaklıktaki Denizli'ye uyuşturucu madde sokma girişiminde bulunan 4 kişilik bir şebeke, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından takibe alındı ve başarılı bir operasyon sonucu yakalandı. Bu şebeke üyelerinden biri, jandarmaya yakalanmamak için yüzündeki bir beni aldırdığı ortaya çıktı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde ticareti yapan bu şebekeye yönelik bir soruşturma yürütüyordu. Sarayköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bu soruşturma kapsamında JASAT dedektifleri, Babadağ İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle işbirliği yaparak operasyon düzenledi ve 5.5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Bu operasyon sonucu 4 şüpheli, İzmir'in Beydağ ve Kiraz ilçelerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarla yakalanarak Denizli'ye getirildi.

Şüphelilerin daha önce uyuşturucu madde ticareti suçundan kayıtlarının bulunduğu tespit edildi. Tutuklanan şüpheliler, Babadağ ilçesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Sarayköy Adliyesine sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüpheliler, "Uyuşturucu İmal ve Ticareti" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma sırasında, Hüseyin İsimli şüphelinin yüzündeki bir benin fark edilmesi üzerine, bu şüphelinin yüzündeki benin sahte bir kimlik olabileceği şüphesiyle araştırma yapıldı. Hüseyin İsimli şüpheli, hızla ameliyat olarak yüzündeki beni aldırdı. Şüphelilerin, uyuşturucu maddeyi İzmir'den Denizli'ye getirerek sattıkları tespit edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER