© Baykuş Haber

Jandarma Teşkilatının 184. kuruluş yıl dönümü

MUŞ’UN BULANIK KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OĞUZHAN OCAK, JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 184. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ NEDENİYLE İLÇE JANDARMA KOMUTANI ÜSTEĞMEN TEKİN KIPÇAK VE BERABERİNDEKİ HEYETİ KABUL ETTİ.

Muş'un Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tekin Kıpçak ve beraberindeki heyeti kabul etti. Ziyaret sırasında Üsteğmen Kıpçak ve jandarma personeli, Kaymakam Ocak'a çiçek takdim etti.

Kaymakam Ocak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Jandarma Teşkilatı'nın ülkenin ve milletin huzuru ve güveni için büyük fedakarlıkla görev yaptığını vurguladı. Ayrıca, Jandarma Teşkilatı'nın vatan savunmasında, ülkenin birliğinin korunmasında ve halkın güvenliği için üstün bir hizmet anlayışıyla çalıştığını ifade etti.

Kaymakam Ocak, Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, görevleri sırasında hayatlarını kaybeden şehitleri rahmetle anıp, gazilere minnet duyduğunu belirtti. Ayrıca, Jandarma Teşkilatı'nın gelecekte de zorlu görevlerini başarıyla sürdüreceğine inandığını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER