© Baykuş Haber

Jandarmadan 29 şahsa uyuşturucu operasyonu

JANDARMADAN 29 ŞAHSA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Balıkesir'de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş ve uyuşturucu madde operasyonlarında 29 şüpheli şahıs yakalandı. Bu operasyonlar sırasında büyük miktarda uyuşturucu madde, ateşli silahlar ve fişekler ele geçirildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 22-28 Mayıs tarihleri arasında kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, 13 sentetik uyuşturucu hap, 3 kilo 279 gram metamfetamin, 6 gram kubar esrar, 2 gram bonzai, 2 gram kokain, 25 gram kenevir, 2 adet tabanca, 3 adet av tüfeği, bin 164 adet tabanca fişeği, bin 943 adet av tüfeği fişeği, 22 adet bıçak, 91 adet uyuşturucu madde kullanımına yönelik aparat, 1 hassas terazi, 4 cep telefonu ve 5 bin 500 TL suç geliri ele geçirildi.

Operasyonlara karışan toplamda 29 şüpheli, yakalanarak hukuki süreç başlatıldı. Bu operasyonlarla ilgili olarak Balıkesir jandarma ekipleri, kaçakçılık ve uyuşturucu madde trafiğine karşı kararlı bir şekilde mücadelelerini sürdürüyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER