© Baykuş Haber

Jandarmadan annelere UYUMA eğitimi

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TARAFINDAN BAŞLATILAN “EN İYİ NARKOTİK POLİSİ; ANNE” PROJESİNDE DÜZCE’DE BUGÜNE KADAR 3 BİN 917 ANNE VE ANNE ADAYINA EĞİTİM VERİLDİ.

İçişleri Bakanlığı'nın öncülük ettiği "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi, Düzce'de büyük ilgi görüyor. Düzce İl Jandarma Komutanlığı KOM Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde bağımlılığına karşı etkili bir mücadele yürütmek için çalışmalarına devam ediyorlar. Bu bağlamda, 2023 yılı içinde yapılan 5 eğitimde 772 kişiye ulaşıldı. Bu eğitimler sırasında, uyuşturucu madde bağımlılığının zararlarına dikkat çekilerek bilinç oluşturuldu ve Uyuşturucu Madde Uygulaması (UYUMA) hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

Bu yılın ilk 5 ayında Düzce'de gerçekleştirilen eğitimlerle 552 anne ve anne adayı bilgilendirildi. Toplamda ise 2021 yılından bu yana düzenlenen 49 eğitimde 3,917 anne ve anne adayına ulaşıldı. Bu projenin amacı, annelerin uyuşturucu madde kullanımı ve bağımlılığı konusunda bilinçlenmelerini sağlayarak gençlerin korunmasına yardımcı olmaktır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER