© Baykuş Haber

Jandarmadan uyuşturucu ile mücadelede taviz yok

MANİSA İL JANDARMA KOMUTANLIĞINA BAĞLI EKİPLER TARAFINDAN HAZİRAN AYINDA UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARINDA 62 OLAY MEYDANA GELDİĞİ VE 77 ŞÜPHELİ ŞAHSIN YAKALANARAK HAKLARINDA ADLİ İŞLEM GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİ AÇIKLANDI.

Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, haziran ayında uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında toplam 62 olaya müdahale etti ve bu operasyonlarda 77 şüpheli şahsı yakalayarak adli işlem başlattı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile diğer birimler tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu madde ticareti, taşıma ve kullanımı yapan kişilere yönelik çalışmalar 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında yoğunlaştı. Bu operasyonlar sonucunda 62 ayrı olay meydana geldi ve 77 şüpheli kişi yakalandı.

Şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldığı belirtilirken, bu operasyonlarda toplamda 30 adet ecstasy hap, 1590 adet renkli reçeteye tabi ilaç, 893 gram esrar, 95 gram metamfetamin, 23 gram sentetik kannabinoid bonzai, 2 bin 7 kök kenevir bitkisi, 1 hassas terazi ve 49 adet uyuşturucu kullanım aparatının ele geçirildiği ifade edildi. Jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadelesinin sürdüğü vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER