© Baykuş Haber

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine geçit yok

AFYONKARAHİSAR İL JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONDA ÇEŞİTLİ MİKTARLARDA ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLİRKEN, 7 ADET TABANCA VE 5 AV TEFEĞİNE DE EL KONULDU.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, 7 adet tabanca ve 5 av tüfeği de bu operasyonda bulundu. Bolvadin ilçesinde uyuşturucu madde üretimi ve ticareti yapıldığına dair gelen ihbar üzerine İl Jandarma Komutanlığı harekete geçti. 4 aylık bir takip ve istihbarat çalışmasının ardından, 13 Haziran 2023 tarihinde 9 şüpheli şahsa yönelik 10 ayrı adreste arama ve yakalama operasyonu gerçekleştirildi. Operasyon sonucunda, 29,7 gram eroin, 21,6 gram metamfetamin, 65 adet sentetik ecza, 28 kök kenevir, 1 adet iklimlendirme sistemi, 8 adet extacy, 4 adet peçeteye emdirilmiş metamfetamin, 15 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 7 adet tabanca, 5 adet av tüfeği, 83 adet tabanca fişeği, 23 adet av tüfeği fişeği ve 1 adet bıçak ele geçirildi.

Olayla ilgili başlatılan adli soruşturma devam ederken, 9 şüpheliden 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 3 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER