© Baykuş Haber

Jandarmanın 184. yıl gururu

Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıldönümü, Samsun'da gerçekleştirilen bir törenle coşkuyla kutlandı. Jandarma Genel Komutanlığı'nın 184. kuruluş yıldönümü, Samsun'da bulunan Onur Anıtı'nda düzenlenen özel bir törenle kutlandı. Tören, çelenk sunumu ile başladı ve saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Samsun İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever, törende bir konuşma yaparak, "Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 184. yıl dönümünü gurur ve mutlulukla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. 184 yıllık köklü bir tarihe sahip Jandarma Genel Komutanlığı, tarih boyunca milletimizin sevgi ve güvenini kazanmış ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü koruma, halkın güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması gibi önemli görevleri yerine getirmiştir. Jandarma Genel Komutanlığı personeli olarak, bu güven ve sevgi bağını koruma ve daha da güçlendirme kararlılığında olan bir teşkilatız. Türk milletinin güvenliğine adanmış bir Jandarma Teşkilatı olarak, geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz." dedi.

Tören, anıt önünde gerçekleştirilen fotoğraf çekimi ile sona erdi. Programa ayrıca Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ve kamu kurumlarının amirleri ve temsilcileri de katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER