© Baykuş Haber

Joaquin Fernandez, Trabzonsporun 171. yabancı oyuncusu oldu

TRABZONSPOR’UN 2 YILLIK ANLAŞMAYA VARDIĞI JOAQUİN FERNANDEZ , BORDO-MAVİLİLERİN BUGÜNE KADAR TRANSFER ETTİĞİ 171’NCİ YABANCI OYUNCUSU OLDU.

Trabzonspor'un, Real Valladolid'den serbest pozisyonda transfer ettiği 27 yaşındaki stoper Joaquin Fernandez, bordo-mavililerin tarihindeki 171. yabancı oyuncusu olarak kayıtlara geçti. Trabzonspor, 56 yıllık tarihinde toplamda 54 farklı ülkeden 171 yabancı oyuncu ile sözleşme imzaladı. Bu transferlerin büyük bir bölümü Brezilya'dan gerçekleşti. Başkan Ertuğrul Doğan döneminde Dimitrios Kourbelis ve Joaquin Fernandez'in transferlerini tamamlayan Trabzonspor, ayrıca Mislav Orsic'i de kadrosuna kattı. Joaquin Fernandez, Bartra'dan sonra Trabzonspor'un kadrosuna dahil ettiği ikinci İspanyol oyuncu oldu.

Bu sezon Yunanistan'dan bir başka transfer gerçekleştiren Trabzonspor, kadrosunda Siopis ve Bakasetas ile Yunanistan Milli Takımı'nda arkadaş olan Dimitrios Kourbelis'i de dahil ederek toplamda 4 Yunan oyuncusuna sahip oldu. Daha önce Avraam Papadopoulos'u kadrosuna katan Trabzonspor, Yunan oyuncularıyla kadrosunda çeşitliliği artırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER