© Baykuş Haber

Jorge Jesustan derbide tek değişiklik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Süper Lig'de son oynanan Antalyaspor maçının 11'inde tek bir değişiklik yaparak Galatasaray karşısına çıktı. Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray ile mücadele ediyor. Jorge Jesus, salı günü oynanan Antalyaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan İrfan Can Kahveci'nin yerine Diego Rossi'yi sahaya sürdü.

Sarı-lacivertliler, bu önemli maça şu kadro ile başladı: İrfan Can Eğribayat, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydin, Attila Szalai, Luan Peres, Willian Arao, Miha Zajc, Arda Güler, Diego Rossi, Enner Valencia ve Michy Batshuayi.

Fenerbahçe'de, cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığını atlatarak bireysel çalışmalarını sürdüren Altay Bayındır ile sezonu kapatan Lincoln Henrique kadroda yer almadı. Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski ve Miguel Crespo ise teknik heyetin tercihi nedeniyle kadroda yer almadı.

Özellikle dikkat çeken bir detay ise Fenerbahçe'nin siyah pazubantla sahaya çıkması oldu. Yüksel Gündüz'ün vefatı nedeniyle sarı-lacivertli oyuncular, derbide siyah pazubant takarak sahada yer aldılar. Ali Koç, bu önemli karşılaşmayı protokol tribününden takip ederken, Fenerbahçe taraftarları da takımlarını coşkuyla destekliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER