© Baykuş Haber

Jovana Stevanovic, Eczacıbaşı Dynavitte

ECZACIBAŞI DYNAVİT, SIRP MİLLİ ORTA OYUNCU JOVANA STEVANOVİC’İ TRANSFER ETTİĞİNİ DUYURDU.

Eczacıbaşı Dynavit, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürerek Sırp milli orta oyuncusu Jovana Stevanovic'i kadrosuna kattığını resmi olarak duyurdu. Kulüp, transferle ilgili yaptığı açıklamada Stevanovic'in üst düzey deneyime sahip bir oyuncu olduğuna vurgu yaparak, "Jovana Stevanovic'i yeni sezon kadromuza dahil ettik. Kendisinin takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Eczacıbaşı'ya katılacağı için heyecanlı olduğunu belirten Jovana Stevanovic, "Bu büyük kulübün bir parçası olmak benim için büyük bir gurur. Hedefimiz tüm kupaları kazanmak ve bu uğurda en iyi performansımızı sergilemek. Kendi tutkumla, kulübün de aynı hedeflere sahip olduğunu biliyorum. Birlikte büyük başarılara imza atmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

1992 doğumlu Jovana Stevanovic, Sırbistan Milli Takımı formasını giyen 191 cm boyundaki bir orta oyuncusu olarak tanınıyor. Kariyeri boyunca Crvena Zvezda, Pomi Casalmaggiore, Savino Del Bene Scandicci, Unet E-Work Busto Arsizio ve Vero Voley Milano gibi takımlarda oynadı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER